Az Acsaújlaki Kastély szolgáltatásai

A kastély varázslatos belső terei, egyedülálló díszterme, borospincéje vagy akár a kastélykert is tökéletes választás, legyen szó egy könnyed kirándulásról vagy egy emlékezetes rendezvényről. A kastély épületének felfedezése már önmagában is hatalmas élmény – azonban minőségi szolgáltatásainkkal valóban életre kelnek az exkluzív belső terek. Ismerd meg az Acsaújlaki Kastély szolgáltatásait!

Az Acsaújlaki Kastély ideális helyszín:

Forgatás és divatfotózás

Forgatáshoz és divatfotózáshoz ideális helyszín az Acsaújlaki Kastély korhűen felújított belső terei.

Rendezvényhelyszín – céges- vagy magánrendezvényhez

Kisebb, meghitt rendezvényektől, speciális eseményekig, akár nagyszabású bálok szervezésére is ideális helyszín az Acsaújlaki Kastély.

Esküvői fotózás

Esküvőfotózáshoz keresed a megfelelő helyet, ami egyszerre elegáns, mégis a meghitt miliő sem hiányzik?

Megtaláltad!

Látogatás, idegenvezetés

Csak szeretnél bepillantani a főúri luxusba. A Budapesttől csak egy óra autóútra lévő kastély tárt kapukkal vár. A kastélyban óránként induló idegenvezetés ideális program egyéni látogatás vagy csoportos kirándulás esetén is.

Esküvői helyszín

Exkluzív, mégis meghitt – az ideális esküvőhelyszín az Acsaújlaki Kastély. Ha különleges esküvőhelyszínt keresel, akkor ismerd meg jobban a kastély adta lehetőségeket!

Kiállítás

„Csak a játszó ember egész ember” /Schéner Mihály/

Kapcsold össze a kastélylátogatást egy inspiráló művészi élménnyel!

Úgy érzed, megtaláltad az ideális helyszínt és a neked való szolgáltatást? Szeretnél további részleteket megtudni, egyeztetni? A részletes tájékoztatásért és ajánlatért, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön vagy a lenti űrlap segítségével!

Neked biztos érdemes megismerned az Acsaújlaki Kastély szolgáltatásait:

A kastély számtalan csodás adottsága, egyedi lokációja és kivételes belső terei, valamint a hívogató kastélykert számtalan eseményhez ideális – neked is tökéletes választás.

Magánszemélyként: Legyen szó egy könnyed, hétvégi kirándulásról vagy egy exkluzív családi, baráti rendezvényről, a luxuskörnyezet biztosítja a maradandó élményeket. Ha valami egyedi keresel…

Csoportoknak: Folyton azon töröd magad, hogy egy olyan célpontot találj, ami még az újdonság erejével hat? Megtaláltad! A kastély ideális célpont akár diák, akár nyugdíjas kirándulások, csoportos eseményekhez.

Cégeknek: Legyen szó egy konferenciáról, felsővezetői rendezvényről vagy csak egy céges „buliról”, a kastély ideális helyszín. Több különféle hangulatú és adottságú belső térrel vár benneteket.

Rendezvényszervezőknek: Folyamatosan keresed az új rendezvényhelyszíneket? Akkor az Acsaújlaki Kastélyt mindenképp érdemes megismerned. Remek adottságok, exkluzív, luxuskörnyezet és kényelem Budapesttől alig egy órára. Egyedi adottságainak köszönhetően számtalan különféle rendezvény megtartásához ideális – a lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt.

Jó tudni!

A kastély rendezvények számára csak egyben bérlehető ki.

A korábban szállodaként is működő kastély jelenleg is rendelkezik több luxuslakosztállyal, amelyek igény szerint a rendezvény keretén belül igénybe vehetők.

A rendezvény foglalása előtt részletes bejárát és megtekintést biztosítunk neked.

Kapcsolatfelvétel/Ajánlatkérés

Tudj meg többet! Kérlek, töltsd ki az űrlapot a megfelelő adatokkal, és kollégánk a lehető legyorsabban válaszol minden kérdésedre.

*Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, és költségmentes.