Acsaújlaki Kastély – az ideális kirándulóhelyszín

Egy könnyed kirándulást tervezel? Szeretnél olyan célpontot, ami

  • közel van Budapesthez, de mégis csendes, nyugodt?
  • egyszerre tudod élvezni a múlt századi építészet lenyűgöző csodáit, az elragadó belső terek varázsát és a természetet?
  • megőrizte exkluzivitását?

Akkor ideje, hogy felfedezed az Acsaújlaki Kastélyt! A magyar Versailles tárt kapukkal vár.

Jó tudni! Ideális választás családi kiránduláshoz vagy csoportos, szervezett túrákhoz egyaránt. A kastély több túraútvonalhoz is közel esik – érdemes pihenőhelyként beiktatni a túrába, és a mesés környezetben feltöltődni.

Az Acsaújlaki Kastély különlegességei – avagy miért érdemes neked is személyen ellátogatnod?

Budapesthez közeli, alig egyórás autóúttal könnyen megközelíthető célpont az Acsaújlaki Kastély. Habár az épület privát kézben van, a de nagyközönség előtt nyitva áll, látogatható.

A múlt században a felvidéki késő reneszánsz várkastélyokra jellemző saroktornyaival az épület már kívülről is mesés látványt nyújt. A korhűen felújított belső terek pedig a főúri luxust adják vissza – egy darab életre kelt történelem. A kastélyról és a történetéről bővebben itt olvashatsz>> / rólunk oldalra vezet

A kirándulás, látogatás során a mesés belső termek – szalon, díszterem, borospince – mellett a 6 hektáros park is számtalan csodás élménnyel kecsegtet. A természet szerelmeseinek is érdemes ide ellátogatnia.

Az Acsaújlaki Kastély rendszeresen ad otthon kiállításoknak, ideiglenes tárlatoknak – a kastély látogatásakor, körbejárásakor ezek is megtekinthetők.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel Te is az Acsaújlaki Kastélyt – foglald le a helyed most!

Egyéni kirándulás + Csoportos látogatás:

Az Acsaújlaki Kastély nemcsak akkor ideális célpont, ha egy könnyed családi kiruccanást szervezel, hanem csoportos kirándulások alkalmával is.
Ha csoportos kirándulás szervezel, az Acsaújlaki Kastély az ideális helyszín – legyen szó akár diákcsoportról vagy nyugdíjas klub kirándulásáról.

A csoportos kirándulás előtt fontos és hasznos információk:

  • Kérlek, hogy 10 főtől jelentkezz be! – Ebben az esetben tudjuk neked garantálni, hogy a megadott időpont számotokra legyen fenntartva.
  • Privát látogatás – A kastélyban csak ti tartózkodtok, más látogatókat erre az időszakra nem engedünk be.
  • Az idegenvezető szakszerűen körbevezet – Átgondolt útvonalon a kastély nagyközönség előtt megnyitott részét lépésről lépésre megmutatja, miközben a család és az épület történetét is elmeséli.
  • Minden kérdésetekre választ kaptok – 100%-ban a rendelkezésetekre áll, minden felmerülő kérdésre válaszol az idegenvezető.
  • A kastély legnagyobb része akadálymentesített, így akár mozgáskorlátozottak részére is ideális.

Parkolás:

Akár személyautóval, akár buszos kirándulás keretében érkeztek az Acsaújlaki Kastélyhoz, biztosítjuk a parkolási lehetőséget az erre kijelölt területen. Már innen is meseszép látvány nyílik a kastélyra – a parkolótól a főkapun besétálva és a szökőkút mellett elhaladva, már be is léphettek az Acsaújlaki Kastély előterébe.

Belépők és egyéb jegyinformációkért kattints ide! >>

Csoportos látogatási szándékod itt is tudod jelezni >>

Kapcsolatfelvétel/Ajánlatkérés

Tudj meg többet! Kérlek, töltsd ki az űrlapot a megfelelő adatokkal, és kollégánk a lehető legyorsabban válaszol minden kérdésedre.

*Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, és költségmentes.