Hívjon minket : +36 30 872 6421Írjon nekünk!

Esküvői fotózás

Igent mond? Megörökítené? Mindezt méltó környezetben?

Az esküvői képeket az unokák is látni fogják.

A pár, a gyűrű, a ruha, a haj, … és a háttér. Az ifjú párról szól kép, a boldogságukról és a közös jövőről. Így nem mindegy, milyen környezetben készül. A templom, vagy az anyakönyvi hivatal és a lagzi helyszín között félúton egy réten, vagy az alkalomhoz méltó módon – egy kastélyban.

Esküvői fotó készülhet a kastély bármely részén, vagy a parkban

Nem kell Önnek kastélytulajdonosnak lennie ahhoz, hogy az esküvői képeihez a hátteret egy elegáns kastély adja. Sőt, nem is kell kibérelnie egy kastélyt ahhoz, hogy az esküvői képei gyönyörű környezetben készüljenek.

Esküvői fotózás az Acsaújlaki Kastélyban

Esküvői fotózás az Acsaújlaki Kastélyban

Az Acsaújlaki Kastély az Ön rendelkezésére áll az esküvői fotósorozat elkészítésére. 

Kreatív fényképek a nagy napon

Kreatív fényképek a nagy napon

Nincsenek díszletek. Egy igazi kastély: szalon, fogadószoba, kristálycsillár, kandalló, lépcsőház, park… amit el tud képzelni.

Hamisítatlanul elegáns környezet, ahhoz, hogy maradandó emlék is maradjon a nagy napról.

 

Ajánlatunk esküvői fotózásra

Az Acsaújlaki Kastély az év minden napján nyitva áll esküvői fotózásra. Felvételek készíthetők a kastély nyilvánosság számára nyitott részein és a parkban.

Az esküvői fotózás előzetes bejelentkezés alapján történik, előre egyeztetett időpontban, írásbeli megállapodás alapján. 

A fotózáson 8 fő vehet részt (a pár, fotósuk, és más kísérő személyek). Amennyiben különleges járművet/eszközt (pl. old timert, hintót; berendezési tárgyakat, stb.) használnak a fotózáshoz, ezt kérjük előzetesen bejelenteni.

Az esküvői fotózás nem jelent kizárólagos bérlést: egy időben több pár is tartózkodhat a területen és készíthet felvételeket, ill. látogatói csoportok érkezhetnek, valamint, a kültéri helyszíneken rendezvények zajlanak.

Bérleti díj: az 1. óra 15.000Ft, a 2. óra 10.000Ft, a 3. óra 5 000 Ft.

Ha szeretné a teljes esküvőt nálunk tartani a ceremóniától a lagziig, és az ifjú pár és szüleik elszállásolásáig, erre is van lehetőség; bővebb információt az esküvő a kastélyban oldalon talál.

 


 

  Ajánlatkérés / érdeklődés

  Ha érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt (kastélylátogatás, esküvői fotózás, esküvő, fotós vagy filmes helyszín, magán vagy üzleti rendezvény ) az alábbi űrlapon jelezheti igényét és hamarosan megkeressük Önt a további részletek egyeztetésére.

  A program jellege:
  (Kérjük, válasszon a listából.
  Alul az üzenet mezőben részletesen is le tudja írni az elképzeléseit)

  csoportos kastélylátogatásesküvői fotózásesküvőexkluzív rendezvényfotózás, filmforgatás

  A program tervezett dátuma - kezdet és vég

  Név

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Egyéb elképzelés, üzenet

   

   


   

  Esküvői fotó készólhet a kastély bármely réstén, vagy a parkban