Esküvői fotózás egy páratlan szépségű kastélyban

Budapesttől mindössze 1 óra autóútra, Acsaújlakon

Izgalom, örömkönnyek, pillanatok, amik sosem ismétlődnek meg. Az esküvő életetek egyik legfontosabb napja, a fényképek pedig újra és újra felidézik a legszebb élményeket. Legyen az esküvői fotózás helyszíne méltó a nagy naphoz! Az Acsaújlaki kastély egy felfedezésre váró gyöngyszem, ami nem köszön vissza ismerőseitek esküvői fotóiról. Egyszerre jellemzi a luxus, az elegancia és a barátságos atmoszféra. Méretéből és kialakitásából fakadóan számtalan változatos és kreatív fénykép születhet itt beltéren és kültéren egyaránt. Ti csak adjátok át magatokat a pillanatnak és egymásnak, a képek pedig majd mesélnek rólatok.

Miért érdemes az Acsaújlaki kastélyt választanotok az esküvői fotózás helyszínéül?

 • Azért, mert a francia rezidenciákat idéző egyedi, saroktornyos kastély a luxus, az elegancia és a szépség jelképe, így igazán méltó helyszíne a nagy napon készült fényképeknek.
 • Mert hangulatában és kialakításában az Acsaújlaki kastély Versailles-t idézi, ám mindezért nem kell repülőre szállni. Budapesttől mindössze 1 óra autóútra található.
 • Mert az Acsaújlaki kastély a történelmi atmoszféra és a modernitás egyedi kombinációja. A kastélyt az eredeti elrendezést megőrizve, belső szerkezetileg azonban teljesen átalakítva újították fel. Az elkészült képek is egyszerre tükrözik a múltat, és a jövőt, ami előttetek áll.
 • Mert az Acsai kastélyban nem születnek tucatképek. Ezt az exkluzív esküvői fotózási helyszínt csak nemrégiben kezdtük a házasulandó párok rendelkezésére bocsátani. Így a fényképeiteken látható helyszínek nem köszönnek vissza ismerőseitek fotóalbumából és közösségi média oldalairól.
 • Mert az esküvői fotózásotok garantáltan időjárásbiztos Az Acsaújlaki kastély ugyanis számtalan beltéri fotózási helyszínt kínál, és ennél nem is kell több. A nívós szobák és termek, a szalon, a kandallók, csillárok, az ólomüveg ablakok és a hangulatos borospince mind-mind lehetővé teszi, hogy igazán változatos képek szülessenek – akkor is, ha épp egész nap szakad az eső.
 • Mert ha az időjárás nektek kedvez a nagy napon, csodaszép és változatos kültéri esküvői fotókat is készíthettek. A kastélykert a gyönyörű ősfákkal, a hangulatos sétautakkal és a tóval számtalan lehetőséget rejt. A kastély és a kastélykapu pedig egyedi hátteret ad a kültéri képeknek, amiknek csak a fantáziátok szab határt!
 • Mert az Acsaújlaki kastélyt a jegyesfotózás helyszínéül is választhatjátok.

Tudnivalók

 • Nálunk ti döntitek el, hogy mennyi időt szántok az esküvői fotózásra, az árazás ennek megfelelően rugalmas. Minél több időt szántok rá, annál kedvezőbb az óradíj: az 1. óra 15.000Ft, a 2. óra 10.000Ft, a 3. óra pedig 5 000 Ft.
 • Az Acsaújlaki Kastély az év minden napján vár benneteket esküvői fotózásra. A kastély nyilvánosság számára nyitott részein és a parkban is készíthettek képeket.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges, előre egyeztetett időpontban, írásbeli megállapodás alapján történik a fotózás.
 • Az esküvői fotózáson legfeljebb 8 fő vehet részt (a pár, a fotós, és még legfeljebb 5 kísérő személy). Ha különleges járművet/eszközt (például old timert, hintót, berendezési tárgyakat, stb.) használtok a fotózáshoz, kérjük, hogy erről előzetesen értesítsetek minket.
 • Az esküvői fotózás nem jelenti a kastély kizárólagos bérlését: egy időben több pár is tartózkodhat a területen és készíthet felvételeket, ill. látogatói csoportok érkezhetnek, valamint, a kültéri helyszíneken rendezvények zajlanak.
 • Lehetőség van arra, hogy az esküvőt is a kastélyban tartsátok a ceremóniától kezdve a lagziig! Az ifjú párnak és az örömszülőknek szállást is biztosítunk igény szerint.

Ha szeretnétek, hogy esküvői fotóitok egy hamisítatlanul elegáns környezetben szülessenek, keressetek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: