blog

Nem csak a húszéveseké a világ! Az aktív évek taposómalmában ki ne gondolna rá időnként, hogy nyugdíjasként – ha van egészség – végre azzal lehetne foglalatoskodni, amivel csak szeretne az ember. Amikor azonban eljön ez az időszak, van, hogy túl soknak tűnik a szabadidő! Ilyenkor jön el a kaland és a felfedezés ideje. Az Acsaújlaki kastély nyugdíjasoknak és nyugdíjas csoportoknak is ideális úti cél. Mutatjuk, hogy miért.

 

  • Kastélyunk káprázatos gyöngyszeme az országnak, amit legalább egyszer az életben mindenkinek látni kell. És ha eddig nem láttad, akkor itt a remek alkalom!
  • Az Acsaújlaki kastély könnyen bejárható, többnyire nem okoz gondot hatvan-hetven év felett sem bejárni az épület különleges termeit egy idegenvezetés keretében. És még a csodaszép ősfás parkra is marad energia, ami minden évszakban más-más arcát mutatja.
  • A fentiekből következik, hogy ellátogatni hozzánk igazán élménydús feltöltődést jelent, hiszen egyszerre lehet a kultúra és a természet szépségeiben gyönyörködni!
  • Kastélyunk a magyar Versailles! Így nem kell országokat átszelned ahhoz, hogy láss egy, a francia rezidenciákat idéző egyedi saroktornyos kastélyt, és bepillants a luxus és a főúri életforma világába!
  • Könnyen megközelíthető helyen vagyunk, Budapesttől mindössze 1 óra autóútra.

 

Szeretettel várjuk az egyéni utazókat és a csoportokat is! 10 főtől számít csoportosnak a nálunk tett látogatás, ebben az esetben arra kérünk benneteket, hogy jelezzétek előre a látogatási igényeket!

 

A változatosság és az élmény idősebb korban is jár! Várunk benneteket szeretettel!