Hívjon minket : +36 20 917 1525Írjon nekünk!

Kastélylátogatás gyerekcsoportok részére

Az Acsaújlaki, Magyar Versailles-ként is emlegetett kastély az év minden napján nyitva áll, és fogadja a látogatókat gyönyörű parkjával és exkluzív belső termeivel.

 

A kastély teljes egészében körbejárható, folyamatosan, igény szerint induló vezetéssel. Képeink ízelítőt adnak, de a személyes élményt nem pótolják.

Acsa Budapesttől mintegy egyórás autóútra, Pest megye északkeleti csücskében fekszik.

Megcsodálhatjuk a kastély kertjét, a borospincét, a gyönyürű hallt, vadászkürt alakú csillárokkal és falikarokkal, süttői márvány burkolatú kandallóval.

Jelenleg Schéner Mihály Kossuth-díjas festő képei díszítik a falakat – ezekből hamarosan külön kiállítás nyílik a kastélyban.

A 94 négyzetméteres, görög mitológiai elemekkel ékesített díszterem alkalmas rendezvények, felsőfezetői megbeszélések, esküvők megtartására is. A kastélyt a rendszerváltás előtt kastélyszállóként használták, 20 darab igényes lakosztállyal működött. Mára a szobák száma kevesebb, ám ezek még magasabb igényt képviselnek, mindegyik egyedi, luxus kivitelű.

 

Osztályok, gyereklcsoportok részére a kastély 800 Ft/fő áron látogatható. Kérjük, az alábbi űrlapon jelezze tervezett érkezésüket, a létszámot, hogy megfelelő módon tudjunk számítani Önökre. 

 

 

Ajánlatkérés / érdeklődés

Ha érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt (kastélylátogatás, esküvői fotózás, esküvő, fotós vagy filmes helyszín, magán vagy üzleti rendezvény ) az alábbi űrlapon jelezheti igényét és hamarosan megkeressük Önt a további részletek egyeztetésére.

A program jellege:
(Kérjük, válasszon a listából.
Alul az üzenet mezőben részletesen is le tudja írni az elképzeléseit)

csoportos kastélylátogatásesküvői fotózásesküvőexkluzív rendezvényfotózás, filmforgatás

A program tervezett dátuma - kezdet és vég

Név

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Egyéb elképzelés, üzenet


Cím: 2683 Acsa, Kastély út 1.